Arriva

Právě vychází nové číslo ARREVUE!

Jak jsme si užili Arriva den a co nás čeká za inovace?

Z nového čísla našeho časopisu ARREVUE máme opravdu radost! I tentokrát jsme pro vás připravili opravdu zajímavé čtení, které potěší naše zaměstnance i všechny, které dění v Arrivě zajímá.

V aktualitách se dozvíte, jak běží přípravy a modernizace vlakových jednotek Stadler na zahájení vlakového provozu v Jihomoravském kraji. Naše autobusové nákupy pokračují dodávkami autobusů v "PIDžamu" pro městskou dopravu v Praze i pro zahájení nového provozu ve Středočeském kraji. MHD Kladno již brzy čeká elektrická revoluce. Podívejte se na obrázky nových elektrobusů, které pomalu začínáme testovat v kladenských ulicích. 

Velkou událostí pro všechny arriváky byl zaměstnanecký ARRIVA DEN. Slogan "To byla jízda!" přesně vystihuje atmosféru sobotního odpoledne na Autodromu ve Vysokém Mýtě. Naši zaměstnanci zažili den plný zábavy i jedinečné příležitosti se neformálně setkat s kolegy a popovídat si o práci v Arrivě. Ohlédněte se s námi za skvělou akcí alespoň pomocí naší fotoreportáže. 

Hlavním tématem aktuálního vydání jsou inovace. Zajímá vás, co se v Arrivě mění a jaké novinky nás čekají? Jak se připravit na tyto změny a jak nám usnadní práci a zlepší kvalitu našich služeb? Přinášíme pohled na inovace z pohledu zaměstnance Arrivy, abyste věděli, co můžete očekávat a jak se na vše nové připravit.

Bezpečnost je pro nás prioritou, proto jsme vyzpovídali kolegu Jiřího Staňka, který má na starosti zlepšení bezpečnosti našeho pracovního prostředí. Přiblížil nám náplň jeho práce a čím přesně se snaží v našich depech a kancelářích zajistit, aby se nám nic nestalo. 
Naši zaměstnanci mnohdy musí řešit nepříjemné situace, kdy se musí vypořádat s agresivním pasažérem. Přinášíme pár tipů, jak nejlépe řešit situaci, abychom útočníka ochromili a ochránili sebe i cestující. 

Exkluzivní rozhovor s Honzou Dědkem je dalším lákadlem tohoto čísla. Oblíbený moderátor a osobnost se s námi podělil o své zážitky a také o to, koho rozhodně nedostane do svého pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Určitě si tento rozhovor nenechte ujít!

Pro milovníky cyklistiky máme skvělý tip na výlet – cyklostezky, které vedou po stopách původních železničních tratí. Objevte krásy těchto tras, které spojují historii a přírodu. Ideální tip pro aktivní odpočinek a poznávání naší krajiny. K tomu máme navíc užitečný slovník běžných frází v angličtině, abyste se na dovolené neztratili.

Nové číslo je prostě nabité spoustou inspirativních článků a zajímavostí! 

Přejeme příjemné letní čtení!