Arriva

Pojeďte s námi na jedno kliknutí na výlet do pivovaru, na safari nebo splout řeku

Letní dobrodružství zařídíte kliknutím na našem e-shopu!

Po roce je tady opět doba prázdnin a dovolených a častých výletů za zábavou nebo poznáním. Naším rychlíkem pojedete nejen na ty pečlivě naplánované, kdy jste nad mapou a dalšími plánovači seděli nějaký ten čas, ale i na ty, které Vám skoro celé zařídíme na klíč. Co si vyrazit na výlet, na kterém Vám zajistíme zapůjčení lodi pro splutí řeky, ochutnávku čerstvě uvařeného piva, pozorování exotických zvířat nebo sfárání pod zem? 

Jednoduše si vyberte z naší nabídky a v e-shopu si kupte celý akční balíček i s jízdenkou na "jedno kliknutí". Pak už stačí jen nasednout do našeho rychlíku a zbytek máte prostě zařízený! A kromě výletování s námi můžete i soutěžit o jedinečné zážitky, třeba o přespání v Safari hotelu ve Dvoře Králové nad Labem. Pošlete nám vaši jízdenku a držte si palce!

Co s námi můžete přes léto zažít?

Splutí řeky Jizery na kánoi, zpět vlakem nebo na koloběžce

Vydejte se s námi na jednodenní výlet k Jizeře do Českého ráje. Dostanete tak možnost zajet si na koloběžkách na Malou Skálu po cyklotrase Greenway Jizera a mít k tomu i oběd. Na zpáteční cestě nasednete do lodě a sjedete zpět z Malé Skály do Dolánek. Balíčky jsou připraveny na míru dvojici, rodině nebo partě kamarádů. Kombinaci kánoe a koloběžky nebo vlaku a kánoe necháme jen na vás.

Do podzemí hornického muzeua v Příbrami

Hornické muzeum v Příbrami bylo založeno v roce 1886 a je největším v Česku. K vidění je tady na čtyřicet stálých expozic situovaných v historických a památkově chráněných objektech Ševčinského, Vojtěšského, Anenského a Drkolnovského dolu a v hornické chalupě na Březových Horách. Součástí prohlídky rozsáhlého podzemí je atraktivní jízda hornickým vláčkem, fárání důlním výtahem a sjezd do dolu po skluzavce. Pojeďte s námi rychlíkovou linkou R26 za hornickou historií a získejte zvýhodněný vstup do hornického muzea.

Za zvířaty do ZOO ve Dvoře Králové nad Labem

Návštěva Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem je zážitkem, na který se nezapomíná. Celou letní sezonu se můžete těšit na soutěže o zážitky v podobě krmení exotických zvířat nebo projížďku safari parkem. Hlavní odměnou pro vás bude ubytování přímo v Safari hotelu. Doprava od vlaku z Dvora Králové nad Labem k zoo je zajištěna ve spolupráci se společností KAD.

Na pivo do budějovického Budvaru

Chloubou českého pivovarnictví je už od roku 1895 pivovar Budějovický Budvar. To vědí nejen milovníci piva u nás doma, ale i po celém světě, kam se zlatavý mok z Českých Budějovic vyváží. Zajímá vás, jak výroba nápoje se světovým věhlasem probíhá? Chcete vidět postup proměny křišťálově čisté vody a chmele v orosenou lahev s exportní etiketou? A co teprve právě stočené pivo ochutnat a nemyslet přitom na tradiční otázku: „Kdo bude řídit domů?“ Máme pro vás řešení, odvezeme vás vlakem!