Arriva

Pojeďte naším rychlíkem na výlet, s jízdenkou můžete navíc i soutěžit

Vyhrajte horské kolo, nebo poukazy na sportovní vybavení!

Síť našich rychlíků se v prosinci rozrostla o další trasy, tentokrát z Liberce do Ústí nad Labem, nebo do Pardubic. Naším vlakem se tak můžete svézt do dalších krásných míst, a tak jsme se rozhodli, že pro vás na letošní letní sezonu připravíme soutěž. Každý týden ve středu vás navíc budeme na našem webu a sociálních sítích inspirovat tipy, kam se našimi rychlíky vypravit za dobrodružstvím.

Většina z nás má Česko procestované, ale vyrazit na výlet vlakem a jen tak se toulat krásnou krajinou, podívat se na hrady a zámky našich předků nebo do příjemných dovolenkových destinací a relaxovat, je úžasný zážitek. Hoďte starosti za hlavu a udělejte si volný den, volný víkend a vydejte se našimi rychlíky za krásami Čech, protože každý den volá po výletu a je jedno kam, s kým a kdy pojedete! Podívejte se na naše tipy, zabalte si svačinu a pojeďte za dobrodružstvím.

Kromě výletu naším rychlíkem můžete i soutěžit a vyhrát horské kolo za 20 tisíc korun, nákup za 15 tisíc na eshopu Kalas nebo dvacet poukázek na nákup v Hudy sportu za tisícovku. Do soutěže se zapojíte velmi jednoduše. Na každé jízdence je unikátní kód, který zadáte na našem webu do připraveného formuláře a další, tentokrát soutěžní, dobrodružství může začít. Přihlásit můžete každou svoji jízdenku a tím šanci na výhru zvýšit. Losovat budeme v prvním zářijovém týdnu!

Těšíme se na vás na palubách našich rychlíků.