Arriva

Další vydání ArRevue je o ekologii, přečtete si i o našem zážitkovém létě

Představujeme i jednoho z našich mistrů volantu z trasy Teplice - Praha!

Uvařte si dobrou kávu nebo oblíbený čaj, pohodlně si sedněte do křesla nebo natáhněte na gauč a dopřejte si chvíli na nové číslo našeho časopisu ArRevue!

O čem jsme pro Vás napsali?

V novém čísle se zaměřujeme na rozvoj ekologičtější dopravy a vydáme se na cestu udržitelných řešení ve veřejné dopravě. Na životním prostředí nám totiž záleží a chceme přispět ke zlepšení ovzduší a okolní přírody, a tak jsme se rozepsali o alternativních pohonech v Arrivě a dalších plánech. Víte, kolik provozujeme bezemisních vozidel? Číslo Vás překvapí.

Letní sezóna klepe na dveře, a proto Vám představíme naše překvapení v podobě zážitkového léta s Arrivou! Nabídneme Vám velmi zajímavou možnost vybrat si z akčních balíčků, které Vám usnadní výlety, zážitky a cesty vlakem. Jednoduše si totiž na jednom místě vyberete zážitek, na který budete mít chuť a všechno potřebné, včetně jízdenky vlakem, si koupíte na bez velkého klikání a hledání na jednom místě v našem e-shopu. Odvezeme Vás třeba na vodu, do zoo, do pivovaru nebo za relaxem do wellness a užijete si nezapomenutelné chvíle.

Popovídali jsme si také s jedním z našich mistrů volantu, který Vás vozí Arriva Expressem mezi Teplicemi a Prahou nebo s naším průvodčím panem Františkem Šišákem, který je nejen průvodčím, ale občas i psycholog nebo zachránce života. A ať už je Vaše práce jakákoliv, ať jste řidič autobusu, průvodčí, prodavačka, mechanik nebo účetní, budou se Vám hodit naše tipy na svačiny. Přečtěte si, jak je oživit, co z nich odstranit a na čem si snadno pochutnáte i bez dlouhé přípravy.

Tak nohy nahoru a začtěte se do dalšího ArRevue!