Arriva

Naše letní vlaková soutěž Pochytej je všechny má vítěze, odnáší si wellness pobyt

Do hledací soutěže se zapojilo na pět stovek hledačů.

Doba letních je prázdnin je už bohužel za námi. Vzpomínky a fotky nám ale zůstanou a zahřejí nás i během podzimních a zimních měsíců, stejně jako to může udělat výhra v naší soutěži Pochytej je všechny!

Cestování v našich rychlících za letními zážitky jsme v letošní sezoně zpříjemnili všem odvážným milovníkům hledání v podobě hledání kešek a vyhlásili jsme soutěž o nalezení všech šikovně ukrytých samolepek s kódem v našich rychlících. Aby to nebylo tak jednoduché, přihlásit se dal každý odhalený a nalezený kód pouze jednou. Za celé léto se do soutěže zapojilo na pět stovek hledačů. Některé samolepky jsme nalepili na viditelnější místa u vstupních dveří, u informačních panelů, některé už na méně viditelná, třeba na strop, ale i taková místa hledači přeci jen odhalili.

Nebudeme vás dál napínat a přinášíme seznam oceněných, kteří si za své hledání odnesou zaslouženou výhru.

První cenu wellness pobyt v hotelu Babylon v Liberci v hodnotě 10 000 Kč si za letní hledání v našich rychlících odnáší paní Eva Vlčková.

Druhým vylosovaným a na druhou cenu v podobě turistického batohu v hodnotě 2 000 Kč se může těšit pan Vojtěch Paďour.

Třetí oceněnou je paní Lenka Tlustá, které věnujeme kredit na cestování vlaky Arriva v hodnotě 2 000 Kč.

Po dvou vstupenkách na akci FMX GLADIATOR GAMES v pražské O2 areně od nás dostanou pánové Bohuslav Motal, Ladislav Peroutka, Matěj Kment, Jan Urbánek, Filip Azer.

Gratulujeme!

A všem, kteří se do hledání zapojili, a že vás nebylo málo, děkujeme a těšíme se při příští soutěži.