Arriva

V naší mapě najdete polohu autobusů MHD Kladno, brzy i všech ostatních

Brzy budou vidět všechny naše autobusy!

Už druhým rokem můžete na našem webu zjistit, kde se nachází naše osobní vlaky i rychlíky a jestli jedou včas, nebo mají bohužel na své trase zpoždění. A tím snaha viditelnosti poloh našich dopravních prostředků neskončila. Od 1. září můžete v mapě vidět i polohu autobusů MHD Kladno. Stejně jako u vlaků, i v tomto případě jde o unikátní řešení, kdy naši počítačoví experti museli vyřešit řadu převodníků mezi jednotlivými systémy.

Na hlavní stránce našeho webu vpravo nahoře jsou dvě známé oranžové ikony. První je pro autobusy, druhá pro vlaky. A právě tady si stačí kliknout na autobusy a snadno a rychle se dostanete k poloze spojů kladenské městské dopravy v naší mapě. Po kliknutí na ikonu autobusu zjistíte jeho konkrétní polohu a případné zdržení.

Tím ale rozhodně nekončíme. Pracujeme na tom, abyste brzy viděli v mapě polohu všech našich autobusů, a to nejen těch v MHD, ale třeba i Arriva Expressů na třech trasách z Prahy do Mostu a Teplic nebo mezi Brnem a Olomoucí. Zjistit polohu našich vozidel tak bude možné třeba nejen v MHD Český Těšín, Přerov, Zábřeh, ale zjistíte i polohu regionálních autobusů na Havlíčkobrodsku nebo v okolí Chrudimi a na dalších místech napříč republikou.