Arriva

Naše vlaky žijí letní soutěžní hrou Pochytej je všechny! Hledejte ukryté kódy

Do 15 vlaků, které jezdí na rychlících, jsme nalepili výherní kódy.

Léto, dovolené, prázdniny. Krásné období plné slunce, letních teplot a volnějšího rytmu je zase tady! A jako v předchozích letech, i letos jsme pro vás připravili v našich rychlících skvělou soutěž. Úkol je jednoduchý: najít skryté kódy v našich rychlících! 

Až tedy pojedete naším rychlíkem pod stan do Českého ráje, na kolo do Brd, zaplavat si v Máchově jezeře, prochodit Jizerské hory nebo si udělat piknik v Praze, pozorně se okolo sebe dívejte. Právě pozorní cestující budou mít přes léto v našich vlacích velkou výhodu, protože mohou v patnácti soupravách najít samolepky s QR kódy v naší vlakové hře Pochytej je všechny!

Pokud už vás nebaví telefon nebo tablet, máte možnost zapojit se do hledací hry a najít co nejvíc samolepek s QR kódy! Podívejte se třeba na strop, okoukněte okolí informačního panelu nebo mrkněte k přepážce u dveří, protože všude tam se mohou samolepky ukrývat. Dál už ale napovídat nebudeme, protože kdo chce, musí hledat. Až tedy samolepku s QR kódem odhalíte, naskenujte kód a následně budete přesměrováni na náš web, kde ve formuláři vyplníte své jméno, e-mail a specifický kód ze samolepky ve vlaku. Do závěrečného losování se dostane každý, kdo najde a zaregistruje alespoň jeden kód. Jako všude ale platí pravidlo - čím víc přihlášených kódů, tím větší máte šanci získat zajímavé ceny. Aby byla soutěž napínavější, nemůžete podle pravidel soutěže  přihlásit už jednou nalezený kód, vždy to musí být jiný a další z celkových 15. 

A o co hrajeme? Pro výherce máme připravený wellness pobyt v hotelu Babylon v Liberci v hodnotě 10 tisíc korun, druhý v pořadí bude na výlet nosit na zádech úžasný turistický batoh  a další výherci od nás za své snažení získají kredity na cestování s našimi vlaky za dva tisíce nebo vstupenky na FMX GLADIATOR GAMES.

Pochytejte je všechny do konce srpna!