Arriva

Z kuchaře řidičem. Za volant autobusů Arrivy usedají lidé z různých oborů

Stačí jednoduše zavolat na naši linku 725 120 725!

V současné turbulentní době hledá řada zaměstnanců pracovní jistoty a pravidelnou výplatu. „Kuchař nebo řidič kamionu a další, kteří teď mají méně práce, se rozhodli pro změnu a nastoupili k nám jako řidiči autobusů. Práce u nás je stabilní a s jistým příjmem,“ říká Lucia Kunešová, personální ředitelka Arrivy, a pokračuje: „Lidé budou cestovat pořád a v tom je velká jistota, řidiče autobusu navíc robot jen tak nenahradí.“

Změnit místo se rozhodl i kuchař Jan Melichar, jezdí pro Arrivu ve středních Čechách. Těm, kteří přemýšlí jako on, vzkazuje: „Chtěl jsem mít jistotu a vydělat si víc peněz.“ Řidič nákladního auta Ladislav Novotný pro nás jezdí také ve Středočeském kraji a ke svému rozhodnutí říká: „Chtěl jsem být víc mezi lidmi a mít čas na rodinu. Za volantem autobusu je možné to skloubit. Jsem spokojený, protože jsem každou noc ve vlastní posteli.“ Výzvy změnit povolání a život se nebojí ani ženy, protože s moderními technologiemi se autobus řídí stejně snadno jako osobní auto. Jezdí u nás třeba dřívější poštovní doručovatelka, učitelka na mateřské nebo uklízečka.

Řidič autobusu má v Arrivě průměrný měsíční příjem 36 tisíc korun, příplatky i dovolenou nad rámec zákona, výhodnější ceny při tankování pohonných hmot, příspěvek na penzijní připojištění, výhodný mobilní tarif, možnost vedení bankovního účtu zdarma nebo celoroční pracovní ošacení. Nezapomínáme ani na volný čas zaměstnanců a k dispozici mají benefitní příspěvky třeba na masáže, sportovní aktivity nebo třeba na vstupenky do kina a nákupy v lékárnách. Ti, kteří mají řidičský průkaz na autobus, dostanou navíc náborový příspěvek. Ostatním Arriva řidičský průkaz skupiny D zaplatí.

Informace pro zájemce o řízení našeho autobusu jsou na webu www.arriva.cz/kariera nebo stačí zavolat na linku 725 120 725. Kromě práce na hlavní pracovní poměr je možná i brigáda nebo smlouva na kratší úvazek jako záskok při dovolených a nemoci.