Arriva

Naše časopisy slaví úspěch na Fenix Awards, ARREVUE stojí na stupních vítězů

Ocenění získal i náš palubní časopis ARR VIA.

Pro roce máme opět skvělé novinky z prostředí našich časopisů. Už pojedenácté se sešly osobnosti českého byznysu, marketingu a mediální scény u předávání cen Fenix Awards. A náš zaměstnanecký časopis ARREVUE se tady opět postavil na stupně vítězů. Z letošního vyhlášení cen Fenix Awards 2024 jsme si odnesli krásné 2. místo v kategorii B2E magazín, stejně jako v loňském roce. První ocenění jsme přitom za tento časopis dostali už v roce 2018. ARREVUE vydáváme od roku 2017 a našim zaměstnancům a obchodním partnerům přináší pohled do zákulisí Arrivy i příběhy lidí, kteří v ní pracují.

Ocenění si ale letos neodnesl jen náš zaměstnanecký časopis, do užšího výběru v kategorii B2C magazín jsme se probojovali i s palubním časopis ARR VIA, který jsme poprvé vytiskli v minulém roce a vydáváme ho pro cestující, kteří jezdí našimi vlaky, dálkovými autobusy Arriva Expressy. Ke stažení je ale i v ostatních spojích pomocí QR kódu nebo na našem webu.

Jsme nadšeni, že jsme obhájili pozici, zároveň je ale před námi velká výzva, abychom v příštím roce dosáhli na metu nejvyšší a postavili se na vítězné první místo.

Děkujeme všem, kteří si náš palubní i zaměstnanecký časopis ARR VIA a ARREVUE pravidelně čtete a slova díků patří i těm, kteří se na jeho tvorbě podíleli a podílí. Velké díky proto patří i týmu Luova Publishing, se kterým dlouhodobě na vydávání a rozvoji našich časopisů spolupracujeme.