Arriva

Další ARR VIA přináší zajímavé rozhovory a hledá turistické značení i dobré jídlo

Časopis si můžete přečíst i online na našem webu.

V Arriva Expressech a na palubách našich vlaků jezdí druhé číslo našeho palubního časopisu ARR VIA a přináší na vaše cesty další zajímavé čtení.

Co si přečtete? Například rozhovor s Evou Adamczykovou, která vám prozradí, jak se jí tancovalo ve StarDance, proč miluje koně a jak dlouho chce ještě závodit na prkně. A to není zdaleka vše! Víte, jaký viadukt je u nás nejstarší a kolik jich v Česku vlastně máme? Vydat se s námi proto můžete na průzkum nejkrásnějších viaduktů u nás a objevit jejich kouzlo. 

A co takhle trocha budoucnosti? Ve druhém vydání palubního časopisu ARR VIA se zaměříme také na cestování zítřka a budeme zjišťovat, kdy by u nás mohly jezdit vlaky bez strojvedoucích. A od vlaků je to jen kousek k výletům, podíváme se na historii jedinečného turistického značení a poradíme vám, kam vyrazit vlakem, abyste si užili třeba i chutný gastrovýlet. A na výlet můžete třeba i k hranické propasti, který je nejhlubší zatopenou propastí na světě. Ponořte se s námi do této přírodní krásy a podívejte se, jak probíhaly ponory v průběhu let.

Náš strojvedoucí Lumír Běhal, který je zároveň kapitánem lodi, nám řekne, proč si zamiloval výhled na vodu z historické lodi z roku 1936.

Ať už s námi cestujete kamkoliv, zpříjemněte si cestu skvělým čtením!